Case Study

The Bluff, Oxfordshire

The Bluff is a modern, contemporary house set in the side of a hill in the Cotswolds countryside.

The house was designed with sweeping curved walls of natural stone to fit in with its surroundings and to look like part of the landscape. 

The natural stone was also used for some of the internal walls to create a unique interior design element.

  • Stone specified:  Golden Cream sawn on bed in bespoke course heights 
  • Sector:  Private residential

Architect: Adrian James Architects
Contractor: W G Carter Construction
Photography credit: David Fisher, Fisher Studios

Download the case study

additional case study image additional case study image additional case study image

Traditional House, Warwickshire
Renovation, Gloucestershire
Georgian-Inspired Country House